Betalen

Betalen


Een betaalrekening heeft iedereen nodig. Alle rekeningen moeten betaald worden en de salarissen moeten gestort worden. Daarom bieden wij niet alleen betaalrekeningen voor jong en oud, maar ook voor verenigingen en stichtingen. Bij ons kunt u betalen met de pinpas of chipknip, u mag uw rekeningen per post betalen, maar ook via Internet Bankieren of met iDEAL. U kunt zelfs bij ons nog gewoon geld storten en opnemen.
Plus Betalen
Deze betaalrekening is voor iedereen. U krijgt een Wereldpas met chipknip waarmee u geld kunt opnemen en betalen in winkels. U kunt ook Internet Bankieren en betalen met iDEAL of uw saldo opvragen via de Servicefoon. Daarnaast kunt u een creditcard aanvragen en deze koppelen aan uw betaalrekening.
1.2.3. Rekening
Dit is een betaal- en spaarrekening in één. De kleinste kinderen kunnen al beginnen met sparen. Naar mate ze ouder worden blijft de spaarrente, maar worden er langzaamaan ook mogelijkheden toegevoegd als een Wereldpas, Internet Bankieren en er is zelfs een kredietmogelijkheid. Zo kunnen ze stap voor stap leren met geld om te gaan. En als een kind 18 jaar wordt, wordt deze rekening automatisch omgezet naar een kosteloze privérekening tot de 27e verjaardag!
Zakenrekening
Een complete betaalrekening voor verenigingen en stichtingen. U krijgt een Wereldpas met chipknip waarmee u geld kunt opnemen en betalen. En ook kunt u Internet Bankieren en betalen met iDEAL.

Voor een uitgebreide toelichting op de betaalrekeningen van RegioBank, klik hier.

Klik hier voor vragen of geheel vrijblijvend aanvullende informatie en/of voor de voordeligste hypotheekrente die wij kunnen bieden.