Sparen

Sparen


Sparen past eigenlijk bij iedereen en statistieken tonen aan dat Nederlanders voorop lopen in de wereld als het gaat om de hoogte van hun spaargeld. Sparen is een veilige manier om uw geld opzij te zetten en te laten groeien: u loopt hierbij geen risico. RegioBank biedt u spaarproducten die passen bij iedere spaarwens. U kunt zelfs internet bankieren met uw spaarrekening, maar dat hoeft natuurlijk niet. Hieronder volgen een aantal zeer aantrekkelijke spaarvormen:
Maand Sparen
Snel een leuk kapitaal opbouwen? Dan kunnen wij deze rekening adviseren. U spaart iedere maand een vast bedrag tussen € 50,- en € 500,- en ontvangt een leuke rente. Heeft u het geld toch nodig? Geen probleem! U kunt kosteloos opnemen.
Spaar-op-Maat
Met deze rekening kunt u alle kanten op. U kunt storten en opnemen, zowel contant als giraal. U krijgt een hogere rente naarmate er meer geld op uw rekening staat. Als u besluit om een (gedeelte van) uw saldo vast te zetten, hoeft u geen nieuwe rekening te openen; we kunnen het meteen voor u in orde maken.
Eigen Huis Sparen
Met Eigen Huis Sparen spaart u voor uw eigen (huur) huis. Dit is ook een aantrekkelijke rekening voor ouders die voor hun kinderen willen sparen. U krijgt een hoge rente en betaalt geen opnamekosten als u het geld gebruikt voor uw nieuwe (huur) huis.

Voor een uitgebreide toelichting op alle spaarrekeningen van RegioBank, klik hier.

Klik hier voor vragen of geheel vrijblijvend aanvullende informatie en/of voor de voordeligste hypotheekrente die wij kunnen bieden.